Apartma #2

Apartma s tremi spalnicami in teraso**

3 spalnice

6 oseb

1 kopalnica


Apartma meri 91 m², za do 6 oseb, v 1. in 2. nadstropju hiše. Prostoren apartma z veliko jedilnico in dnevno sobo. Velika pokrita terasa, obrnjena stran od vrta. Izhod na vrt.

3 spalnice z zakonskimi posteljami v vrhnjem nadstropju, spodaj kuhinja z dnevno sobo, kopalnica s tušem, terasa. Dodatno ležišče v tem apartmaju ni možno.

Oprema: steklokeramična plošča (4), električna pečica, pomivalni stroj, hladilnik z zamrzovalnikom, mikrovalovna pečica, aparat za pripravo čaja/ kave, kotliček za vodo, kabelska Tv, Wi-Fi v apartmaju, varnostna ograja za otroke na vrhu stopnišča.


Povpraševanje Rezervacija

Za rezervacijo lahko pošljete POVPRAŠEVANJE ali rezervirate takoj preko gumba REZERVACIJA. Ob rezervaciji plačate 2% provizije. S tem opravite takojšnjo rezervacijo termina. V obračunu je upoštevana le osnovna cena apartmaja za do 5 oseb glede na izbrani termin. Po rezervaciji boste prejeli potrditev z izračunom točne cene.
Obvezno doplačilo: Turistična taksa 2,5 €/odr./noč in 1,25 €/otrok 7-18 let/noč
Možna doplačila: Dodatna oseba 7 €/noč; Končno čiščenje 20,00 € za krajša bivanja; Pes 7 €/noč
Za ostale informacije si poglejte CENIK in HIŠNI RED. Za daljše termine in termine v sezoni je potrebno vplačilo 30% akontacije.