Hiša Pr’ Dobravc

Hiša s 5 spalnicami***

5 spalnic

12 oseb

2,5 kopalnic


Hiša meri 210 m², za 8 do 12 oseb. Prijetna lesena hiša z veliko kuhinjo, 3 etaže, pokrita terasa in vrt z otroškim igriščem. Razgled na gore.

Pritličje: kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, izhod na teraso in vrt, spalnica z zakonsko posteljo in enojno posteljo, kopalnica s kadjo, shramba
1. nadstropje: spalnica z zakonsko posteljo in enojno posteljo, 2 spalnici z zakonsko posteljo, kopalnica s tušem, dodatno stranišče
2.nadstropje: podstrešna spalnica z dvema enojnima posteljama, primerna le za starejše otroke ali odrasle.

Oprema: steklokeramična plošča (4), električna pečica, mikrovalovna pečica, hladilnik z zamrzovalnikom, pomivalni stroj, aparat za kavo/čaj, kotliček za vodo, toaster, pralni stroj, kabelska TV, Wi-Fi v hiši, žar na terasi, parkirišče pri hiši. Souporaba vrta z ostalimi gosti.


Povpraševanje Rezervacija

Za rezervacijo lahko pošljete POVPRAŠEVANJE ali rezervirate takoj preko gumba REZERVACIJA. Ob rezervaciji plačate 2% provizije. S tem opravite takojšnjo rezervacijo termina. V obračunu je upoštevana le osnovna cena hiše za do 8 oseb glede na izbrani termin. Po rezervaciji boste prejeli potrditev z izračunom točne cene.
Obvezno doplačilo: Turistična taksa 2,5 €/odr./noč in 1,25 €/otrok 7-18 let/noč
Možna doplačila: Dodatna oseba 5 €/noč; Končno čiščenje 50,00 € za krajša bivanja; Pes 7 €/noč
Za ostale informacije si poglejte CENIK in HIŠNI RED.
Za daljše termine in termine v sezoni je potrebno vplačilo 30% akontacije.