Apartma #3

Apartma Duplex z dvema spalnicama***

2 spalnici

4 osebe

1 kopalnica


Apartma meri 52 m², družinski apartma, za 3 – 4 osebe, v 1. in 2. nadstropju hiše. Simpatična razporeditev prostorov, udobna dnevna soba v mansardi. Balkon s pogledom na dvorišče, izhod na vrt.

2 spalnici v vrhnjem nadstropju, ena z zakonsko posteljo in ena z dvema enojnima posteljama, spodaj kuhinja, kopalnica s tušem, balkon. Dodatno ležišče v tem apartmaju ni možno.

Oprema: štedilnik (4 x el.), električna pečica, hladilnik z zamrzovalnikom, mikrovalovna pečica, aparat za pripravo čaja/ kave, kotliček za vodo, kabelska Tv, Wi-Fi v apartmaju.


Povpraševanje Rezervacija

Za rezervacijo lahko pošljete POVPRAŠEVANJE ali rezervirate takoj preko gumba REZERVACIJA. Ob rezervaciji plačate 2% provizije. S tem opravite takojšnjo rezervacijo termina. V obračunu je upoštevana le osnovna cena apartmaja za do 3 osebe glede na izbrani termin. Po rezervaciji boste prejeli potrditev z izračunom točne cene.
Obvezno doplačilo: Turistična taksa 2,5 €/odr./noč in 1,25 €/otrok 7-18 let/noč
Možna doplačila: Dodatna oseba 7 €/noč; Končno čiščenje 20,00 € za krajša bivanja; Pes 7 €/noč
Za ostale informacije si poglejte CENIK in HIŠNI RED. Za daljše termine in termine v sezoni, je potrebno vplačilo 30 % akontacije.