Splošne informacije

Rezervacije

Preko spletne strani lahko opravite takojšnjo rezervacijo termina preko gumba „Rezerviraj“. Potrebno je plačati 2% provizije. Če izbirate termin med počitnicami, boste naknadno naprošeni, da nakažete 30% akontacije za dokončno rezervacijo.
Apartma lahko rezervirate tudi na povpraševanje preko rezervacijskega obrazca.

Prijava

Od 14:00 do 19:00 ure. Hiša Pr’Dobravc od 15:00 do 19:00 ure. Kasnejša prijava je mogoča, z vnaprejšnjim dogovorom.
O predvideni uri prihoda nas, prosimo, vnaprej obvestite.

Odjava

Do 10:00 ure

Apartmaji

Vsi apartmaji so prijetni in svetli. Prepričani smo, da se boste počutili udobno, tudi v primeru daljšega bivanja. Za posteljnino in brisače poskrbimo mi. Brisače menjamo na željo gosta, posteljnino pa 1x tedensko, če bivate dlje.

Kuhanje in hrana

Hrane ne strežemo. Apartmaji so opremljeni tako, da si lahko pripravljate obroke sami. Trudimo se, da imate na razpolago vse, kar potrebujete za kuho. Prosimo, preverite katere naprave (pečica, pomivalni stroj…) so v vašem izbranem apartmaju pri opisu posamezne enote.

V bližnji gostilni strežejo zajtrk tudi zunanjim gostom.

Dodatne postelje

Preverite pri določenem apartmaju. Posteljico za dojenčka lahko dodamo v katerokoli spalnico. Na voljo imamo 3. Doplačilo za posteljico je 10€ na bivanje.

Aktivnosti v Bohinju

pohodništvo, kolesarjenje, plavanje, ribolov, smučanje, tek na smučeh, jahanje konj, smučarske šole, plezanje, veslanje na jezeru, Savi, krpljanje, turna smuka, muzeji, naravne znamenitosti.

Internet

Brezžična internetna povezava je na voljo v celotnem objektu, brezplačno.

Parkiranje

Brezplačno parkiranje poleg apartmajev.

Hišni ljubljenčki

So dovoljeni samo z vnaprejšnjim dogovorom, z doplačilom. Največ 1 v apartmaju.